Vil du jobbe i spillindustrien?

Start karrieren din innenfor spill hos Futuregames!

Globalt er det 2,7 milliarder mennesker som spiller dataspill, og antallet fortsetter å vokse. Videospillindustrien er nå større enn film- og musikkbransjen til sammen, noe som gjør den til en av verdens viktigste underholdningsindustrier.

En karriere innenfor spill kan være kreativ, morsom og spennende. Livnær deg med å lage spill som når ut til folk i hele verden – som spillprogrammerer, spilldesigner eller spillartist.

I Sverige og Finland er spillindustrien enorm, og spill som Angry Birds, Minecraft og Candy Crush er elsket av et globalt publikum. Nå er det Norge sin tur å ta en rolle i spillindustrien og begynne å sette et preg på verden!

Din spillreise starter her

Futuregames har blitt kåret til verdens nest beste spillskole.

I nært samarbeid med ledende spillstudioer

Futuregames samarbeider med Funcom, Turbo Tape Games, Krillbite, Paradox Interactive, Avalanche Studio Group, Starbreeze Entertainment, DICE og flere.

Spillindustrien er avhengig av mer kompetanse for å vokse! I Futuregames jobber vi nært med de største og mest fremoverlente spillstudioene i verden for å skape toppmoderne utdanninger som hjelper spillindustrien å vokse.

Lær ferdigheter og triks om spillindustrien direkte fra ledende spillstudioer.

På Futuregames møter du erfarne spillprogrammerere, spilldesignere og spillartister som har jobbet nært med internasjonale suksesshistorier og spill som nå er elsket av millioner av mennesker over hele verden.

Søk i dag – studer i Nordreisa eller online!

Alt skjer i Nordreisa i år! Nordreisa skal utvikles til å bli et arktisk episenter for spillindustri og kreative framtidsnæringer. Omgi deg med den urørte råe naturen mens du utvikler spill sammen med andre spillartister, spilldesignere og spillprogrammerere. Få direkte tilbakemelding fra representanter fra spillindustrien.

Alle våre spillutdanninger er tilgjengelige både på lokasjon i Nordreis eller online.

Er du klar for å bli en del av den voksende spillindustrien? Søk på Futuregames i dag!

Vi håper å starte denne utdannelsen gjennom en ny fagskole høsten 2023. En beslutning vil bli tatt i april 2023. Registrer din interesse for å få mer informasjon om utdanningen og når den starter. Søknaden din er ikke bindende.

I partnerskap med spillbransjen

Futuregames samarbeider med noen av verdens ledende spillstudioer og med lokale og nasjonale myndigheter. Skolen har tilbudt ledende spillutdanning i Sverige i over 20 år, og 11% av alle som arbeider i svensk spillindustri er utdannet hos oss.
Vi bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse.